Modernaus craft alaus darykla „Sakiškės brewery“ liepos 15 d. kviečia norinčius daugiau sužinoti apie aromatingus alaus stilius, patirti aludarių kūrybingumą ir pažinti 6 skirtingų alaus rūšių skonius bei kvapus, pasimėgaujant Paliesiaus dvaro kepyklėlės užkandukais.
Atsakysime į susidomėjusių klausimus, pasidalinsime praktiniais patarimais ir atradimais.
Jau nuo pavasario ir vėlyvo rudens gamtos kvapai kaupiami žolynuose, žieduose, sėklose, uogose, vaisiuose, šaknyse. Žmogus per amžių amžius išmoko atrinkti tinkamiausius naudoti ir laiku „sugauti”, kad vėliau galėtų perkelti į maisto produktus, taip suteikiant šiems puikų skonį ir malonų aromatą. Sakiškių alaus daryklos meistrai naudoja per amžius kauptas aludarių žinias puoselėjamoje aludarystėje, siekdami kurti produktus, kuriuose būtų harmonija tarp produkto spalvos, skonio ir aromato.
O kaip tai pavyksta – suteikiame progą Jums patiems tai įvertinti!
Renginio data: 2023 m. liepos 15 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio vieta: Senieji dvaro rūsiai
Būtina išankstinė registracija: info@paliesiausdvaras.lt arba tel. +370 626 82 760.
Dalyvio mokestis – 35 Eur. / asm.