Ar paragavus raudonųjų vynų iš Pomerol ir Saint-Emilion (dviejų Bordo dešiniojo kranto subregionų) – pajustumėte daug skirtumų ? Gal norėtumėte šiuos vynus palyginti ir mokėti atskirti?
Abiejų subregionų vynų pagrindas yra „Merlot“ vynuogės. Vynai – sodraus, turtingo skonio, bet turi ir skirtumų. Sakoma, kad ragaujant Saint-Emilion vynus galima pajusti stipresnes ąžuolines, kepimo prieskonių, vaisių natas, o Pomerol vynai – mažiau rūgštūs, turi stipresnes serbentų, gervuogių, slyvų natas.
Norite patys tuo įsitikinti? Atvykite į degustaciją Paliesiaus dvare!
Degustacijos metu galėsite pasimėgauti 5 išskirtiniais Dešiniojo Bordo kranto subregionų Pomerol ir Saint-Emilion raudonaisiais vynais. Su regiono vyno skoniais ir ypatybėmis Jus supažindins gėrimų ekspertas Juozas Kabašinskas.
Renginio data: 2023 m. vasario 4 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio trukmė: 1 val. 30 min.
Renginio vieta: Dvaro vyno rūsys
Būtina išankstinė registracija: info@paliesiausdvaras.lt arba tel. +370 626 82 760.
Kaina: 72 Eur. / asm. | 20 Eur. / lydinčiam asmeniui (dalyvaujančiam pažinimo vakare be degustacijos)