Pagrindinis > Dienoraštis > Pristatome naują meniu su šefo gurmaniškaisiais patiekalais!

Pristatome naują meniu su šefo gurmaniškaisiais patiekalais!

Pavasaris Paliesiuje pražysta visu gražumu ne tik aplinkinėje gamtoje, įvairiausiomis melodijomis koncertų salėje, bet ir restorano virtuvėje: pristatome naują meniu su šefo gurmaniškaisiais patiekalais. Štai ką siūlysime svečiams koncertų dienomis:

– Eršketo filė, keptos kaliaropės, grietinėlės ir česnakų padažas

– Anties krūtinėlė, kalafiorų ir salierų tyrė, bruknių padažas

– Kiaulienos skruostai, bulvių košė su raugintais kopūstais, kreivabudės, rudasis padažas

– Įvairiaspalvės morkos, morkų ir apelsinų padažas, kepintos kanapių sėklos ir riešutai, topinambų traškučiai

– Desertui: Juodasis miškas

Kviečiame praleisti savaitgalius su muzikos ir skonio atradimais!

 

Koncerto dienos patiekalus kviečiame užsisakyti www.paliesiausdvaras.lt/koncertai arba el. paštu info@paliesiausdvaras.lt

Laukiame Jūsų!