Pavasaris Paliesiuje pražysta visu gražumu ne tik aplinkinėje gamtoje, įvairiausiomis melodijomis koncertų salėje, bet ir restorano virtuvėje: pristatome naują meniu su šefo gurmaniškaisiais patiekalais. Štai ką siūlysime svečiams koncertų dienomis:
– Eršketo filė, keptos kaliaropės, grietinėlės ir česnakų padažas
– Anties krūtinėlė, kalafiorų ir salierų tyrė, bruknių padažas
– Kiaulienos skruostai, bulvių košė su raugintais kopūstais, kreivabudės, rudasis padažas
– Įvairiaspalvės morkos, morkų ir apelsinų padažas, kepintos kanapių sėklos ir riešutai, topinambų traškučiai
– Desertui: Juodasis miškas
Kviečiame praleisti savaitgalius su muzikos ir skonio atradimais!
Koncerto dienos patiekalus kviečiame užsisakyti www.paliesiausdvaras.lt/koncertai arba el. paštu info@paliesiausdvaras.lt
Laukiame Jūsų!