Gruodžio 14 d. Paliesiaus dvarą užlies pirmą kartą čia koncertuosiančios Sakartvelo pianistės Mariam Batsashvili fortepijono burtai – o prieš tai kviečiame į šventišką skonių kelionę po skirtingus Prancūzijos vyndarystės regionus.
Visi ragaujami vynai bus raudonieji – bet visi išsiskirs savo skoniais, nulemtais skirtingo auginimo, gaminimo, brandinimo. Galėsite palyginti elegantišką Bordo vyną, maišytą iš kelių vynuogių veislių, su nemaišomu, švariu, grynu, „terroir“ puikiai atskleidžiančiu Burgundijos vynu – o intensyvius Ronos slėnio, kuriame dominuoja „Syrah“ vynuogės, raudonuosius vynus, su lengvesniais Luaros slėnio vynais, dažniausiai daromais iš „Cabernet Franc“ vynuogių.
Degustacijos metu paragausite 8 kruopščiai atrinktus raudonuosius vynus, atspindinčius skirtingus charakterius. Atrasite ne tik naujus skonių pojūčius, bet kartu su gėrimų ekspertu sužinosite apie vynų kilmę, subtilumus bei kitus įdomumus.